Idite s manje buke u Nikola NZT Electric UTV

NIKOLA NZT Električni UTV

Električni UTV-i nisu baš novi. Postoje već dugo. Polaris, Textron, Can-Am i drugi proizvode električne UTV-ove, ali svi imaju ograničenja. Imate sreće ako uspijete dosegnuti maksimalni domet od oko 60 milja i brzo stići? Zaboravi. Većina brzinomera na električnim UTV-ima prelazi 30 kilometara na sat. Nikola NZT želi to promijeniti.nikola električni UTV

NZT je snažna oprema. Ponosi se s 590 konjskih snaga - usporedite to s Polaris Ranger EV na 30 ili RZR XP Turbo na 168 - i nudi okretni moment od 722 ft-lbs. To je dovoljna snaga da parira nekim sportskim automobilima. Sva ta snaga dolazi iz četiri elektromotora koja se koriste za pogon svakog kotača pojedinačno. Budući da su električni, imate trenutni moment za snažno ubrzanje. NZT ide s nule na 100 u samo četiri sekunde.

električno UTV vozilo

Ali ta će snaga ubiti baterije, zar ne? NZT ima dovoljno soka u baterijama da ima domet od 150 kilometara prije nego što ga treba napuniti. To se možda ne može usporediti s rasponom rođaka na plin, ali svejedno preskače i dalje od ostalih električnih UTV-a.NZT dolazi s 13-inčnim infotainment zaslonom i potpuno integriranim zvučnim sustavom Rockford Fosgate. Prednje i stražnje kamere na zahtjev pomažu vam u izbjegavanju prepreka, a ima integrirane prednje i stražnje pokazivače smjera. Možete se odlučiti za dizajn na otvorenom ili za potpuno tvrdo ograde s električnim podizačima prozora i kontrolom klime.

Pogledajte