Jaquet Droz Grande Seconde Quantième pogađa Zlatokosu

Jaquet Droz Grande Seconde Quantieme

Što se tiče finog izrade sata, švicarska ikona Jaquet Droz ima uspjeh. Otprilike tri stoljeća marka proizvodi elegantne satove s vremenom koji pomiču granice moderne horologije, a 2020. ubacila je novi dodatak u svoju toliko voljenu paletu Grande Seconde. Najpoznatiji po jedinstvenom zaslonu izvan središta, Grande Seconde odradio je test vremena, i to doslovno, najnovijim pristupom utabavajući novi estetski put. Po prvi puta, Grande Seconde Quantième sada uključuje promjer 41 mm.Svidjet će vam se i:
Jaquet Droz udvostručen na Grande Seconde Skelet-One
Glashütte Original PanoMaticLunar je nepogrešiv u šumsko zelenoj boji
Jaquet Droz Vječna pomrčina kalendara

Jaquet Droz, Grande Seconde Quantième pogled straga

Kliznuvši ravno između postojećih komada od 39 mm i 43 mm, novi dodatak označava odlučan korak unaprijed za tradicionalnu švicarsku ikonu. Veličina od 41 mm obožavatelji su dugo očekivali, ali umjesto da jednostavno smanji veličinu postojeće verzije od 43 mm, Jaquet Droz odlučio se u potpunosti obnoviti okvir, što je rezultiralo jedinstvenom i autentičnom kreacijom. Najočitije je ažuriranje, naravno, samo kućište od 41 mm. Prema Jaquetu Drozu, kućište je malo prorijeđeno kako bi se osiguralo lakši osjećaj na zapešću; onaj koji je bio kompatibilniji s novim promjerom. No, redizajn se tu nije zaustavio.

Jaquet Droz također je dodao nove završne obloge, posebno razvijene za novu kolekciju Grande Seconde Quantième. Sada je dostupan širok raspon brojčanika s emajlom Grande Feu, u tonovima bjelokosti, kao i plava, bordo i antracit. Prema robnoj marki, svaka je nijansa posebno izrađena za kolekciju na temelju opsežnih istraživanja caklinskog praha i tehnika ručnog pečenja. Na brojčaniku ćete pronaći datum prikazan u 6 sati s 18-karatnom aplikacijom od crvenog zlata. Ako tražite profinjeniji i dulcet ton, također imate sreće. Novi asortiman Jaquet Droz Grande Seconde Quantième 41mm ima mat crnu, titano sivu pjeskarenu i pjeskarenu srebrnu varijantu brojčanika.Jaquet Droz Grande Seconde Quantieme 2

Sve u svemu, predstavljeno je sedam novih satova Jaquet Droz Grande Seconde Quantième 41 mm, od kojih svaki nudi suptilan nagovještaj osobnosti korisnika. Prve četiri verzije nude se s kućištem, aplikacijama i oscilirajućom težinom u crvenom zlatu na aligatorskoj traci kako bi se uklopile u Grand Feu emajlirani brojčanik, dok su u posljednje tri čelična kućišta.

Kao što je slučaj s većinom Jaquet Droz komada, nova kolekcija Grande Seconde Quantième 41mm koristi silicijsku oprugu za uravnoteženje za kontrolu izokronizma, pomažući satu da postane otporan na promjene temperature, magnetska polja i udarce. Pokret s automatskim namotavanjem osigurava 68-satnu rezervu snage, a oscilirajuća težina pruža nesmetan pogled na kretanje u akciji.Nova kolekcija Jaquet Droz Grande Seconde Quantième 41mm sada je dostupna i prodaje se po cijeni od 28.050 AUD za emajlirani brojčanik Grande Feu, verzije kućišta od 18 karatnog crvenog zlata i 13.300 AUD za preostale tri varijacije.

Pogledajte

Jaquet Droz, sat Grande Seconde Quantième

Svidjet će vam se i:
Jaquet Droz udvostručen na Grande Seconde Skelet-One
Glashütte Original PanoMaticLunar je nepogrešiv u šumsko zelenoj boji
Jaquet Droz Vječna pomrčina kalendara