Sukulentni kineski obrok vratio se za glazbeni videozapis Chats

Ispostavilo se da je sočni momak iz kineskog obroka živ i zdrav, pojavljujući se u glazbenom spotu za najnoviji singl The Chata Dine N Dash.Glasine su da je ovaj momak umro sredinom 2000-ih, ali menadžer i ekipa Chatsa otkrili su virusnu zvijezdu i nagovorili ga da ponovno izvede svoje poznato uhićenje za njihov video.

U videozapisu Dine N Dash vide se kako aukserski pub rockeri preskaču račun za restoran samo da bi se pojavio Mr Democracy Manifest i ispljunuo svoje najpoznatije retke.

Pjesma se zapravo odnosila na originalni video spot 'Demokratski manifest', a prvotno smo samo namjeravali ponovno stvoriti scenu uhićenja ', rekao je glavni pjevač Eamon Sandwith Junkee . Tada su ga naš menadžer i video ekipa na kraju pratili.

Potreslo nas je saznati da je živ.Pojavio se, popio piće s nama na snimanju, a onda je otišao.

Iako još uvijek ima mnogo nepoznanica oko ovog momka koji je najpoznatiji iz videozapisa o uhićenju iz 80-ih, nedavno se pojavila web stranica koja poziva na saznanje istine.Evo ga. Jack je još uvijek s nama, stoji na web stranici Mr Democracy Manifest.

Jack će ispričati svoju priču. Jack želi da istina izađe na vidjelo ... i ne, nije bio kuhar. Nije bio iz Norveške, njegovo ime nije Paul Charles Dozsa, nije bio velemajstor šaha i definitivno je još uvijek živ.

Pratite nas. Jack, pravi, legendarni čovjek s onog videozapisa njegovog uhićenja kojeg svi znamo, volimo i koristimo u memeovima, uskoro će ispričati svoju priču.

Očito Jack sada ima agenta kojeg se može kontaktirati s ponudama. Jer cijene su porasle od 1980-ih, a kineski obroci nisu jeftini.

Ako niste vidjeli viralni video zapis na kojem Jack izbacuje sada ikonične crte poput da li čekate da primite moj mlitavi penis? i vidim da dobro poznajete svoj judo, svakako ga pogledajte gore.

Pogledajte