Pobijediti! NOVI UNDONE x Wonder Woman 84 Ruby sat vrijedan 299 USD!

Crveni i plavi brojčanik UNDONE x Wonder Woman 84 Ruby satovi

U partnerstvu s NEDOVRŠENOU zapanjujućem priznanju ženskom osnaživanju, Poništeni satovi nedavno objavio njihov Kolekcija Wonder Woman 1984 . Oba modela iz ovog asortimana podižu detalje izravno iz filmske franšize, uzimajući svoj vlastiti život. Ako su reakcije publike išta za proći, ovi briljantni satovi mogli bi biti bolji od samog filma. The Rubin model možete biti vaši besplatno, ako osvojite našu struju darivanje . Unesite dolje.

Moćan prizor za gledanje, Čudesna žena 1984. Rubi sat prvo upada u oči svojim spektakularnim brojčanikom sunčanice. Bacite pogled na položaj u 12 sati da biste otkrili zvijezdu s osam krakova, koja je prekrivena pravim dijamantom i nalikuje tijari superheroja. Protivutež sekundarne ruke je amblem s potpisom Wonder Woman - zlatni orao. Zatim imamo primijenjene indekse 8 i 4 na inače minimalističkom brojčaniku, odajući izravno počast trenutnom filmu.Više nego što se samo vidi, Čudesna žena 1984. Rubi sat ima dragulj umetnut u krunu koji se može vidjeti samo kad provirite izbliza. Na poleđini slučaja, tri jednostavne riječi - „neistina“, „ljubav“ i „pravda“ - ostavljaju zastrašujući dojam. Te riječi ujedno predstavljaju sve ono za što se i sama Wonder Woman zalaže, bez obzira na doba. Zaključak posla je istaknuti kožni remen i dvostruka traka za obilazak, koji reiminiraju elemente sandala Wonder Woman kako bi pružili višeslojnu estetiku.

Vizualno remek-djelo, Čudesna žena 1984. Rubi sat pronalazi Undone na vrhu njihove igre. Čak i ako ne osvojite našu Natjecanje , trebali biste pogledati ovu limitiranu narukvicu u svim njezinim privlačnim sjajima. A za sve momke vani idealan je poklon za neustrašivu damu u vašem životu. Naravno, sve je bolje kada je besplatno, pa sudjelujte u našem natjecanju dolje da biste postigli ovaj impresivni sat od 34 mm. Sretno!Osvojite novi UNDONE x Wonder Woman 84 Ruby Watch vrijedan 299 USD