Film 'Radoholičari' dolazi na Paramount +

Film o radoholičarima

Anders, Blake i Adam vraćaju se uvelike. Trio TelAmeriCorp trebao bi se pojaviti na velikom platnu najavom a Radoholičari film dolazi na streaming platformu Paramount +. Hoće li biti dobro? Oh, krzno sigurno.Svidjet će vam se i:
Pravi detektiv 4. sezone nastavlja se bez programa Creator Series
Uzbudljiv prvi trailer za 'F1: Vozite preživjeti sezonu 3' je ovdje
Chris Hemsworth je postao toliko velik, da njegov kaskader ne može pratiti

Radoholičari Film 1

Prema izvješćima iz Sup , Radoholičari film će vidjeti zvijezde Anders Holm, Blake Anderson, Adam DeVine i Kyle Newacheck istražuju divlji svijet kako je to raditi kroz pandemiju. Predsjednik grupe MTV Entertainment Chris McCarthy također je otkrio da će igrani film poslužiti kao preskočna točka za nastavak originalne serije. Možda ćete početi vidjeti kako zasijava sljedeća generacija glumaca za nešto novo Radoholičari može izgledati, rekao je.

Tijekom sedam sezona između 2011. i 2017. godine, Radoholičari su zajedno stvorili i pretežno napisali Holm, Anderson, DeVine i Newacheck. Kao jedna od najvećih kultnih klasičnih emisija sredinom 2010.-ih, serija je pokrenula svoje tvorce i zvijezde na komediju, čak im je i donijela unosan posao s Netflixom. Grupa se ponovno okupila za akcijski komedijski film 2018. godine Igra je gotova, čovječe! koja slijedi trojicu spremačica sreće koje moraju spasiti dan kada hotel u Los Angelesu u kojem rade postane talac.McCarthyjeva najava nije se zaustavila na Radoholičari ili. Predsjednik grupe MTV Entertainment otkrio je da će se nekoliko emisija Comedy Central probijati na Paramount +. Služit će kao sidro za publiku ... da je ovo dom za sav komični sadržaj unutar usluge, kako kultne franšize, tako i potpuno nove stvari, rekao je.

Debi Paramount + trebao bi biti predstavljen 4. ožujka, koristeći kombinirane franšize i imovinu Viacoma i CBS-a.

Radoholičari Film 1Svidjet će vam se i:
Pravi detektiv 4. sezone nastavlja se bez programa Creator Series
Uzbudljiv prvi trailer za 'F1: Vozite preživjeti sezonu 3' je ovdje
Chris Hemsworth je postao toliko velik, da njegov kaskader ne može pratiti